Udda men goda smaker på snus

Otroligt goda smaker på snus.

Snus har utvecklats fram till tobaksfria alternativ som har mer fördelar och friheter med smaksättning. Förr så smaksatte man snuset för att dölja smaken av tobak och man var då begränsad till grundsmaken av tobak.
Idag utvinner man nikotinet i laboratorium och tillsätter detta i växtfiber som man smaksätter i nya vågade smaker. Här kan man behålla traditionella smaker med mint eller bergamott men även smaksätta fritt med andra icke traditionella smaker. Här har du förslag på lite mer annorlunda smaker som du definitivt borde prova!

SNÖ Cinnamon – Kanel

Här får man känslan av nybakade kanelbullar. Passar perfekt som avslutning till en fika. Den speciella smaken av kanel känns smakrik och en viss kryddighet kan anas. Förpackat i en miljövänlig pappersförpackning som går att återvinnas efteråt.

LYFT London Flair

Har du fantiserat om smaken av gurka och svartpeppar i en snus?
Nu behöver du inte vara nyfiken på det längre utan köpa LYFT London Flair.
Överraskande smakkombination som verkligen fungerar bra i en snus.

XQS Twin Apple

Mogna söta röda äpplen som helt förtrollande fyller gommen med en härlig smak. Söta och smått syrliga läckra äpplen som kommer att bli din nya favorit.

Mixa och smaka

Varför inte ta en snus efter maten som en härlig efterrätt, blanda smaken av olika smaker och märken. Varför inte prova kombinationen av äpple med kanel?