Hur väljer jag rätt skönhetsbehandling?

Idag finns det väldigt många olika skönhetsbehandlingar som inte kräver kirurgiska ingrepp, men som ändå ger snabba och synliga resultat. Men hur vet jag vilken behandling som är rätt för mig och de resultat jag vill uppnå? Kanske vill du förstora läpparna eller få mer markerade konturer i ansiktet? Vilken metod som ska används vet läkaren på kliniken du väljer så därför rekommenderar vi starkt att du inleder processen med att boka in ett första konsultationsbesök. Då kommer du tillsammans med din läkare gå igenom vilka önskemål du har och vad du förväntar dig av behandlingen. Läkaren kommer då föreslå den bästa metoden och samtidigt förklara hur behandlingen går till och om det finns något som är viktigt att tänka på efteråt. Här nedanför listar vi två olika typer av injektionsbehandlingar och ett exempel på en behandling som går att utföra på Klinik Estetik i Stockholm.

Botox Stockholm

Du har säkert hört talas om botox sedan innan och har kanske lite koll på vad det innebär. Men det många inte vet är att botox är ett läkemedel som inte bara används av estetiska skäl. Faktum är att botox, som är ett muskelavslappnande medel, används för att minska svettningar och motverka migrän.

Fillers

Fillers är likt botox en typ av injektionsbehandling, men fungerar inte riktigt på samma sätt. Fillers används främst till läppförstoring eller för att framhäva konturer i ansiktet. Eftersom din säkerhet är viktig används bara erkända och beprövade produkter på Klinik Estetik.

tear trough filler

Upplever du att området kring ögonen gör att du ser trött ut? Om du är intresserad av att behandla det finns en fillersbehandling som kallas Tear trough. Det är en behandling som rekommenderas om fettvolymen under ögonen är låg eller har minskat, vilket inte går att vila bort. Tear trough är en effektiv behandling för att få tillbaka volym och spänst samtidigt som hålighet och mörka partier reduceras.